2011. október 31., hétfő

Fordítások - 2.Rész - A Munka Természete

Kedves EMF Családunk, Barátaim!

Most tekintsük át, hogy hol van az összefüggés az EMF Kiegyenlítő Technika, a szimfóniák, és a zenekar játéka között?!




Fordítások - 2.Rész
A Munka Természete
Mi mindannyian a magunk nemében egyedülállóan, páratlanul egyediek vagyunk!

Minden életnek megvan a maga története, és úgy hiszem, hogy az élet utunkon szembejövő kihívásaink egyike az, hogyan tudjuk kifejezni a páratlanul különleges egyediségünk mennyei történetét, miközben egyidejűleg felismerjük, hogy mi mindannyian kapcsolatban vagyunk egymással, és mindannyian az Univerzum teljességének a részei vagyunk. 

Néhányan közülünk énekesek, néhányan írók, néhányan ápolónők, néhányunk orvos- mindannyian különböző helyzetekben fejezzük ki isteni természetünket. 
Az új energia dinamizmusokban sokan érzünk így. 
Sokan közületek elém álltak, és mély őszinteséggel mondták nekem,” tudod, benned valami egyedi, különleges van, amit adsz”. 
Mindig mély tisztelettel és őszinteséggel reagálok egy „Igen!!!”-el, valóban mindannyiunkban van valami különlegesen egyedi, amit adhatunk.

Minden fázis olyan, mint egy szimfónia
Szeretnék elmesélni egy történetet, mely életem munkájának, az EMF Kiegyenlítő Technikának a története, és hogy ez a történet hogyan függ össze életünk azon egyszerű kihívásával, hogy hogyan tudjuk kifejezni a mi mennyei egyediségünk történetét az Univerzum teljességének összefüggésében. 
Egy metaforát fogok használni a munka természetét illető látomásom kifejezésére, melyet egy több mint 15 éves perióduson keresztül alkottam meg. 

Az EMF Kiegyenlítő Technika minden egyes fázisa olyan, mint egy szimfónia. 

Minden egyes fázis/szimfónia annak az igazságnak lett szentelve, hogy minden ember rendelkezik valami egyedülállóan páratlan egyediséggel, és minden fázis teljes mértékben arra irányul, hogy felébressze ezt az igazságot azokban, akik azt választják, hogy megtapasztalják ezt a munkát. 
Minden egyes szimfónia/fázis egy szóló muzsikus/kezelő által kerül előadásra, felhasználva egy egyszemélyes hangszert, az emberi testet. 
Az EMF Tanárok és Kezelők minden nap előadják ezeket a szimfóniákat, a világ majd minden egyes részén.

Mikor egy zenekar játszik
Mikor egy zenekar Beethoven 9. Szimfóniáját játssza, minden zenész ugyanazokat a hangjegyeket játssza le, és minden tétel és részlet ugyanabban a sorrendben hangzik el, ahogyan azokat megírták. 

Az EMF szimfóniáiban/fázisaiban az energia minták sorrendje tiszteli az emberi lény teljességét, és az embernek nevezett legnemesebb aspektusaihoz szól. 
Minél nagyobb, teljesebb a kezelő szakértelme, szenvedélye és mesterszintje, annál erőteljesebb és előremozdítóbb a fázis hatása. 
Éppen úgy, ahogy a hallgatóra hat a zenei előadás, a kliens is úgy reagál a fázis energia mintáira. A hangjegyek/tételek nincsenek megváltoztatva, létrehozva a szimfóniát/fázist egyre jobban és erőteljesebben. 
A zenész/kezelő nagyobb jártassága, szakértelme azok a tényezők, melyek létrehozzák azt az eredményt, mely a közös munka esszenciájának sikeres kommunikációjához vezet.
A végeredmény egy tökéletesen tiszta hangzás - folytatom a lehető legjobb és legerőteljesebb ráfordításomat arra, hogy létrehozzam a legelőremozdítóbb és legerőteljesebb zenét, ami csak lehetséges.
A szeretet energiájában.

Fordította: Gábor Kati

-Fordítások - 1.Rész - Az Universal Calibration Lattice (Univerzális Kalibrációs Háló) …és a kísérlet, melyet Életnek hívunk!http://emf-kryon.blogspot.com/2011/10/az-universal-calibration-lattice.html


-Fordítások - 3.Rész - A Kozmikus Szövedékkel Való Személyes Kapcsolatod!: http://emf-kryon.blogspot.com/2011/11/forditasok-3-resz-kozmikus-szovedekkel.html 


- Fordítások - 4. Rész - Teremtsd Meg Magadnak a Legmegvilágosodottabb Életet - Energetikai szemszögéből nézve…: http://emf-kryon.blogspot.com/2012/02/forditasok-4-resz-teremtsd-meg-magadnak.html





Web oldalam:

Az EMF nemzetközi oldalai: 
                                     www.thesymbolworldwide.com