2015. június 27., szombat

VEGYIFEGYVEREK - spiriteve írása


VEGYIFEGYVEREK






Előre is bocs, de sajnos ennek is eljött az ideje...
Tudom, hogy nem egy lélekemelő téma, de igen sötét órák jönnek, mielőtt megvirrad... S mivel házhoz jön a baj, és mindenki nem vándorolhat ki önként az országból, jobb ezt időben megtudni, mint utólag azon rágódni, hogy mit tettem volna, ha valaki azt, mondja, hogy:

Azok, akik azt hiszik egy újabb világháború küszöbén állunk, TÉVEDNEK!
MÁR javában BENNE VAGYUNK.

Nem azért nem rohanták le az országot, mert nem tudnák, hanem mert mindenkinek a mi földünk kell. Mi nem tudjuk, hogy mi van a fenekünk alatt, de ők pontosan tudják.

Mondhat bárki bármit, ennek a cikknek az igazságtartalmára, de a helyzet az, hogy hónapok óta álmodok azokról a repülőgépekről, amiknek a látványához már hozzászoktatták az emberek szemét.

Klasszikus utcai vitatéma vidéken is, hogy akkor most melyik repülő melyik?

A kerozin felszívódik.
A vegyi csíkok nem. SŐT!

Szét is terülnek az égen, és aztán jönnek a durva "gyerekbetegség"-hullámok. Általában a torkot érintőek. HISZEN BELÉLEGEZZÜK EZEKET! A gond csak az, hogy ez nem egymásnak lepasszolt dolog.

A repülők, amiket bevetni készülnek (mert több várható), fehér, jelzés nélküli utasszállítónak tűnő gépek. A szerek, amikkel készülnek 24 óra alatt bőven leereszkednek a talaj szintjére, és aki akkor nem zár magára ajtót ablakot jó egy hétre, nos az nagy bajba kerülhet. (nem tudom mikor lesz ez, aki látta amit én, az is csak arra lett figyelmeztetve, hogy hova menjen és mit vigyen magával, de közeledünk, mert egyre többen álmodjuk ugyanazt.)

Ajánlom Alois Irlmaier, német kubikus bácsi jóslatait erre vonatkozólag, mert eddig azon a nyomvonalon haladnak. A vírus gyorsan pusztító. Aki nem kapott beavatást, vagy antiszérumot, és nem tartózkodik ez idő alatt védett zónában, nos az ne lepődjön meg rajta, hogy napok alatt összeomlik a szervezete. Ez nem egy szimpla 7 napos influenzavírus, amitől egy hétre kifekszik az ember...

Álmomban szerepelt még Berlin neve, és olyan új típusú harci járművek bevetése, amelyek HANGFREKVENCIÁVAL képesek pillanatok alatt darabokra törni az aszfaltot, ami azt jelenti, hogy pillanatok alatt el tudnak vele vágni mindenféle menekülési útvonalat. (Olyanok ezek a gépek, mint valami hangágyú).

Ha ezt egy akkora városban játsszák el, amilyen Berlin, az pillanatok alatt olyan agresszióhoz vezet, ahol az emberek egymást ölik azok helyett, akik ezt tették velük. Mert az élelem és az ivóvíz pillanatok alatt válik létkérdéssé.

Álmomban azt is hallottam, hogy mivel a FRANCIA EBOLA PARA nem jött be, Németországot próbálják felbujtani, mivel ott az emberek sokkal tudatosabbak, és hamarabb kihozhatóak a béketűrésükből, hogyha az érdekeiket sértve érzik.

Ezzel közel egy időben indul meg Magyarország nagyipari permetezése. Röpke 25-30 perc alatt (!!!) tervezik teleszórni az eget, ami szinte azonnal szétterül az égen "viharfelhőnek" álcázva. Vagyis ha csak nem sétálsz az utcán és nem az eget kémleled, fel se tűnik!

S akkor most idézek a fenti cikkből valami nagyon fontosat!

"terroristának tekintendő az a csoport, szervezet, hatalom, ORSZÁG, amely más nemzetek életvitelében, társadalmi berendezkedésében, politikai rendszerében erőszakos változást idéz elő! Terrorizmus, a megszállni kívánt, majd koholt vádak alapján megszállt országok lakosságának módszeres kifosztása, ellehetetlenítés, nyomorba döntése és bábkormányokkal történő irányítása! "

MÁR MOST IS terrortámadás alatt állunk.
Aki azt hiszi, hogy félelemkeltésből írom le ezeket, az nem ismer.
Nem fogjuk megúszni az összetűzést, mert A MI FÖLDÜNK KELL a központi hatalomnak. Ugyanis a kárpát medence a túlélés kulcsa.

Aki szereti a púderes lányregényeket, annak marad az álomvilág még egy kis időre, de a tündérmesékhez a valóságban annyi vér tapad, mint semmi máshoz ezen a világon.

Egyre többen álmodnak ezzel az ébredők közül. Olyanoktól hallom az én álmaimhoz megszólalásig hasonlító álmokat, akik az enyémeket nem ismerik.

Ahogy nekik is elmondtam, most nektek is elmondom!
Beszéljetek ezekről egymásnak, derüljön ki számotokra is, hogy sokaknak leadták úgymond az égiek előre a drótot! S azok, akik megkapták a jövő LEHETSÉGES képeit, vegyék komolyan az üzeneteket! Mert okkal ők azok, akik megkapták!

Az idegösszeomlásra se idő, se szükség nincsen.
Viszont kelleni fognak azok az emberek, akik bajban is képesek szilárdan állni a lábukon, és megtartani a legfőbb emberi erényeket!

Aszalt gyümölcs, tiszta víz, meleg holmi!
Az időjárással már nagyon könnyen babrálnak...
Ám sajnos nem csak azzal!

Lényeges tudni, hogy nem vagyunk és nem leszünk ezúttal egyedül.
Aki tudja mi az hogy BIZÓDALOM, az mindig tudni fogja a következő lépést.

Többet nem, de annyit igen!
Bátorság emberek, a halál csak illúzió!
A magyarok sosem féltek tőle.
De itt nem csak a mi "szaros" fenekünk a tét, hanem a RÜGY!

RÜGY
ÜRÜGY
ŰR ÜGY
GYŰRŰ

Ez a föld itt a Kárpát medencében a jövő.
Ha ez elvész, úgy a RÜGY is oda van...
S ha a RÜGY nem tud kinyílni, akkor sötétebb idők következnek erre a világra, mint eddig bármikor.

Viszont az esély, amit ez a rizikó biztosít nekünk az az esély, amire évezredek óra vártunk. Gyógyító nép a magyar. A kulcs szó szerint a SZÁNKBA LETT RÁGVA!

A nyelvünk mindent elmond erről az időszakról is.
OL VAS satok! (Ne csak könyveket, meg a médiát, hanem magát a magyar szavakat, a nyelet!)

OLVAS
OLVADÁS

AZ OLVASÁS szóban benne van a VAS!
A VASBÓL készül az A-CÉL!

Ezt a VASAT kell KOVÁCSOLNI, vagyis KŐVÉ ÁCSOLNI = KŐBE VÉSNI!

VAS = VÉS
Az eszünkbe VÉSNI!

A MAG népe akármilyen elgyötört, akármilyen átkozottul érzi magát, ne az országot, és ne a földünket gyűlöljétek! Hisz ez a föld ugyanaz maradt, amiért az őseink a vérüket adták.

Vegyétek észre végre azt, hogy van valamink ami mindenkinek kell!

Vegyétek észre, hogy mi vagyunk azok, akik mások szemét szúrjuk!

MIÉRT?

Mert van valami bennünk, és van valami a talpunk alatt, ami megér annyit a világ összes nagyhatalmának, hogy egy világháborút kirobbantsanak miatta!


spiriteve: 

A tudat hatalma a tudatos, vagyis az igazságot ismerő emberek kiváltsága. Nem azoké, akik hazugságokba vannak ringatva, és se azt nem tudják kik ők, se azt nem tudják, mi zajlik körülöttük, se azt, hogy mit lehet tenni ez ellen. 
Ahhoz, hogy az ember használni tudja a TEREM-TŐ képességét szembe kell néznie a valósággal. Ez sokaknak nincs ínyére. Megértem. Nekem sem volt. De mindenki nem dughatja a fejét a homokba. Az egyik első jövőemlékemben szíven lőttek egy békés megyei parasztbácsit az egyik termőföldjén. Közölték vele, hogy hordja el magát. Az egész élete munkája volt benne abban a földben, ellenállt. Gondolkodás nélkül lelőtték. A földeket így vették el az emberektől... Mert ugyebár itt vannak Európa legjobb földjei... lehet még egy rövid ideig divatspiri módjára gondolkodni, csak aztán senki ne lepődjön meg azon, ami jön. Már az ország határain belül van minden, amit nem a védelmünkre, hanem a leigázásunkra szántak.
S bennünk van minden, amivel tehetünk ez ellen. De az tisztánlátás nélkül nem sokat ér...


spiriteve: 

A divatspiri álláspont legalább annyira veszélyes, mint a cenzúrázott és provokáló média.
Az emberek zömének fogalma nincs arról, hogy mivel kell hamarosan szembenéznie.

A legveszélyesebb az, hogy elhitettek az emberekkel valamit, ami nem igaz. Kiderül, hogy semmi sem volt az, aminek mutatták, és akkor???

Akkor mit tesz egy átlag ember?
Öngyilkos lesz, vagy ha azt nem is, de alapos idegösszeomlást kap.

Na de hányan??? Nem egy vagy 2 ember, hanem százezrek, milliók.

Na és mit gondolsz azokat hogyan lehet lecsillapítani?
Észhez téríteni?

A NASA ontja magából a leleplező beszámolókat.
Úgyhogy a félelem az egy dolog... az igazság elfogadása meg egy másik.

Ez nem olyan, hogy aha igen, vannak papucsállatkák.
Hanem amikor ott áll majd tőled karnyújtásnyira a valóság, és FARKAS szemet néz veled, akkor ne mondd, hogy nem fogsz meglepődni.

Amíg nem tudod mivel állsz szemben könnyű azt mondani, hogy nem szarod össze a bokád. Én 2, lassan 3. éve MINDEN áldott éjszaka látok ezt-azt...

Olyasmiket, amitől másnak már rég elgurult volna a gyógyszere.
S tudod, hogy tudom elviselni azt a tömérdek szemétséget, amit látok?

Úgy, hogy azt tanultam a Nagymamámtól, hogy mindenki nem fordíthatja el a fejét a problémákról, mert akkor megérdemeljük, amit kapunk.

Az ember sokkal többet el tud viselni, mint gondolja, ha tudja, hogy MIÉRT! Én tudom mi a tét, és vállaltam, hogy KÍGYÓT BÉKÁT kiabáljanak rám. Látom amit látok.

Kitörölheti az ember a fenekét a szeresd a felebarátod dumával, meg azzal, hogy ha nem félsz. A félelem az állatvilágban az életben maradás kelléke. Ha azt kikapcsolod tudatosan, akkor oda vannak az ösztöneid. ŐS TÖN = ŐS TON, az ősök hangja, ez az egyedüli amiben bízhatunk!.

Nem várják el hogy ne féljünk, azt várják el, hogy ha félünk is, de bízzunk bennük, mert akkor tudnak segíteni.

Segíts magadon s az Isten is megsegít....
Eressz el mindent amit tanultál, üresedj ki. Engedd, hogy úgy szóljanak hozzád, és akkor megérted.

A bátor tettek nem félelem nélkül születnek, hanem bizalomból.
Bízva abban, hogy amit teszünk nem hiábavaló. Megvédi azt, aki/ami fontos nekünk.

Hagyjuk ezeket az ideális gondolkodásmódokat a papokra meg a gurukra... Hányat láttál már élőben megvilágosodni?
Röpködnek a buddhisták a fénybe? Vagy a keresztény papok?
Ugyan már...

Nálunk van az, ami ehhez kell...

Attól olyan értékes a magyar..












 Továbbá:



- A Szakkarai Piramis – a kvantumgép:

- A Kozmikus Szövedékkel Való Személyes Kapcsolatod!:

- Skalárháború: 

- A BIOELEKTROMOSSÁG TUDOMÁNYÁNAK EREDMÉNYEI – DIMENZIÓKAPUK: http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/11/a-bioelektromossag-tudomanyanak.html

- Mi is a Lélek?:

- A teremtés energiái – Kundalini - Kisfaludy György előadásai: 

- TOBOZMIRIGY - A TESTÜNK CSODÁJA:

- A harmadik szem: 

- A kézben, a talpon ... benne van az egész ember  - Térkép az egészségünkhöz  – Reflexzónák  Aura - Csakrák - Csokrok:

 - A csakrák betegségei - behangulásuk - az életerő:

-A magyar szent korona igazi rejtélye!!! :

-Egy galaxis kívülről nézve az "ŐS" jelkép olvasatát adja nekünk:

-Nyelvünkről a kettőskereszt összefüggéseivel:

-Különös fények a Pilisben:

-Piramisok a Pilisben?...Egyiptomban, és szerte a Földön:

-A Kárpát-medence: a magyarok Szent Grálja:

-A Teremtő Úr szeretettel teremtette meg a világot:

- A dimenziókapuk létezése:

- A KIRLIAN MÓDSZER:

- A magyar szent korona igazi rejtélye!

- Idegen civilizációk jelenléte a Földön egykor és ma Megválaszolatlan kérdések: 

- Minden betegség lelki eredetű - Az emberi test a lélek térképe:

- Kisfaludy György előadásai:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2015/01/kisfaludy-gyorgy-eloadasai.html

- CSILLAGÁSZAT:

- Megmondom a titkát, édesem a dalnak:

- DALOLÓ UNIVERZUM - REZGÉSEK – FORMÁK - HANGTERÁPIA:

- A magyar szent korona a női termékenység szimbóluma - Spiriteve írása:

- A BAGOLY, a BÖLCSESSÉG szimbóluma - spiriteve írása:

- A VONZÁS TÖRVÉNYE (más szemmel) - spiriteve írása:

- FOG AD ALOM - FOGADD DALOM - FOGAD ALMA - Spiriteve írása:

- Létezik VÉLETLEN? - Spiriteve írása:

- Hófehérke és a BIBLIA FÉRGES ALMÁJA - Spiriteve írása:

- A SZERENCSE TERMÉSZETE - Spiriteve írása:

- Hol van a KISKAPU? - Spiriteve írása:

- A HAGYMA üzenete - Spiriteve írása:

- A MAG-YAR NYELV – MAG NYELV – ŐS NYELV - Spiriteve írása :

- SICAMBRIA – Spiriteve írása:

- TOBOZ-DOBOZ-KOBOZ  – Spiriteve írása:

- ÍTÉLKEZÉS - Spiriteve írása:

Ica - a faragott kövek:

- RIGVÉDA - A TEREMTÉS:

- A REGŐSÖK ÉS A KRÓNIKÁSOK ÍGY ÍRTÁK MEG - Tarih-i Üngürüsz ősgeszta:

- HATHOR ISTENNŐ – A HATHOROK:

- NAPFOGYATKOZÁS:

- HOLDFOGYATKOZÁS:

Napfogyatkozások - Holdfogyatkozások - Napéjegyenlőségek - Napkitörések együttes hatásai: 
http://emf-kryon.blogspot.hu/2015/03/napfogyatkozasok-holdfogyatkozasok.html

- A VULKÁNOK:

- A Szfinxek:

- HEKTÓR ÉS KASSZANDRA:


- LEONARDO - a polihisztor:


Három eltitkolt beavató csillagkép: a Kígyótartó és az Orion:

- HATHOR ISTENNŐ – A HATHOROK:


- Az Egyszarvú:

- Az igazi Tündérország - Legendák:

- Világszép Tündér Ilona meséje – legendája:

- Az ősi Székely - Magyar rovásírás titka - A kódolt nyelv - Rovás ABC értelmezése:

- A magyar házak mágikus ereje:

- CSABA KIRÁLYFI - CSILLAGÖSVÉNY:

- A Kárpát-medence - a magyarok Szent Grálja:

- Mágikus világkép és rovások - Világfa - Életfa - Égigérő fa - Tetejetlen fa:

- Meseterápia - Magyar ősmesék – népmesék:

- A téli napfordulót - a Fény születését ünnepeljük december 21 - én - Karácsony - Kerecseny:

- A HIÁNYZÓ LÁNCSZEM - Spiriteve írása:





 


Szeretettel,

Gábor Kati


web oldalaim:


blog oldalam: